Koruyucu Kalkan: Güneşe Karşı Cilt Bakım İpuçları

Bulutların ardından çıkan güneş, denizden gözlerinize yansıyan yaz ışıltısı ve sıcak havanın optimist ruhu modunuzu yükseltse de, cildiniz bu durumdan pek de memnun kalmayabilir. Güneşli günler için cilt bakım rutininizi yenileyerek yaz dönemine güçlü bir elle giriş yapın. Güneş ışınlarının cilt üzerindeki negatif etkilerine karşı ipuçlarını ve mini bakım rehberinizi bir araya getirdik.

 

Koruyucu Adım

Sadece güneşli günlerde ya da dışarı çıkarken değil, güneş koruyucu her zaman bakım rutininizin bir parçası olmalı. Yüksek SPF’li ve geniş spektrumlu ürünler cildinizi koruma altına almanız için altın değerinde.

NUREDERM / U.V. Protect SPF 50+

 

Lekelere Karşı

Özellikle hassas bir cilde sahipseniz, güneş demek leke demek olabilir. Bu yüzden güneşin kendini daha çok gösterdiği yaz aylarında leke karşıtı ve doku eşitleyici serumları bakım ritüelinizin bir parçası haline getirin.

NUREDERM / MELA Serum 30 ml

 

Özel Nemlendiriciler

Yaz aylarında hafif formüllerle yenilediğiniz nemlendiricinizi daha spesifik amaçlar için tasarlanmış ürünlerden de seçebilirsiniz. Ekstra destek için güneş koruyucu içeren, pigmentasyonu dengeleyen ve cildi dış etkenlere karşı koruyan ürünlere mutlaka göz atın.

NUREDERM /VITA C Cream

 

Tazeleme

Biliyorsunuz ki güneş koruyucunuzu gün içinde yenilemelisiniz. Bunun için mistlerin ferahlatıcı etkisiyle SPF’i buluşturan ürünler seçebilirsiniz. Sprey formülüyle makyajınıza zarar vermeyen, hızlıca uygulanan ve çantaya atmalık seçenekler sıcak yazın favorilerinden.

NUREDERM /RHM (Revitalizing Hydro Mist) 70 ml

 

Cilt Detoksu

Güneşin cilt üzerindeki zararlı etkilerini ve cildin gün boyu maruz kaldığı çevresel faktörleri hızlı detoks maskeleriyle en aza indirgeyebilirsiniz. Gün sonunda ferahlayan, arınan ve tazelenen cildiniz size teşekkür edecek.

NUREDERM /Soothing Bomb Sea Algae Mask

 

Arındırma

Güneş ve artan hava sıcaklıklarıyla ciltte biriken kir, gözeneklerin tıkanmasına, cilt kalitesinin bozulmasına, doku eşitsizliklerine ve aknelere sebep olabilir. Bunun için cildi derinlemesine arındıran ürünleri bakım adımlarınızın ilk sıralarına yerleştirin.

NUREDERM /Salicylic Wash 140 ml

 

Daha Pürüzsüz

Gözenekler demişken, sıcakla ve biriken kirlerle tıkanıp belirginleşen gözenekler için de ayrı bir bakım hamlesi uyguayabilirsiniz. Gözenek sıkılaştırıcı ve cilt iskeletini yeniden yapılandıran serumlar oldukça güçlü bir yardımcı.

NUREDERM /PCS (Problem Control Serum) 30 ml

 

Konsantre Bakım

Güneşin zararlı etkilerine karşı elinizi güçlendirmek için haftada 1-2 kere cildinize destek olan maskelerden uygulayabilirsiniz. Özellikle cilt dokusunu yenileyen, aydınlatan ve detoks yapan ürünler favorimiz.

NUREDERM /Peptide Jel Mask

 

Yepyeni

Güneş lekeleri, ciltte biriken kir ve ölü deri sonucunda cildinizi arındırıp yenilemek ve sıfırlamak için kimyasal peelinglerden yardım alabilirsiniz. Ancak bu ürünleri kullandıktan sonra cilt güneşe karşı daha hassas olacağı için bakımınızı akşam saatlerinde yapmaya, ertesi gün güneşten uzak durmaya veya güneş koruyucunuzu sık sık yenilemeye özen gösterin.

NUREDERM /Epi Turnover Boosting Peeling Gel 100 ml

 

 

Randevu Al