Beauty Club Istanbul'un Frozen Eyes Hizmeti ile Zamana Meydan Okuyun!

Merhaba sevgili Beauty Club Istanbul takipçileri! Bugün, yorgun göz çevresi, ince çizgiler ve göz torbalarıyla başa çıkmak için yeni bir çözümle karşınızdayız: Frozen Eyes. Beauty Club Istanbul'un özel hizmetlerinden biri olan Frozen Eyes, göz çevresine uygulanan soğuk terapi ile gençleşme ve canlanma sağlamaya odaklanıyor.

Frozen Eyes Nedir?

Frozen Eyes, göz çevresindeki cildi etkileyen yaşlanma belirtileriyle mücadele etmek üzere tasarlanmış bir güzellik hizmetidir. Düşük sıcaklıklarda uygulanan soğuk terapi, göz altı torbalarını azaltabilir, ince çizgileri düzeltebilir ve göz çevresini sıkılaştırabilir.
Frozen Eyes, göz altına ve üstüne uygulanabilen iğnesiz mezoterapi cihazıdır. Göz çevresinde oluşan ince kırışıklık, renk eşitsizliği, göz kapağında düşüklük ve nemsizlik problemlerinde cilde destek olan bir cihazdır. Radyofrekans ile kolajen üretimini arttırarak o bölgede sıkılaşmayı sağlar. Cihazda iki adet başlık vardır, kullandığımız ilk başlık hızlı titreşimleri ve akımı sayesinde kan dolaşımını hızlandırır ve hücreler uyarılır. İkinci başlık titreşimleri sayesinde özel içerikli serumları cilt altına iletir. Ağrısız bir işlemdir. Her mevsim uygulanabilir. 

Frozen Eyes'in Avantajları:

  • Göz Altı Torbalarını Azaltma: Soğuk terapi, şiş göz altı torbalarının görünümünü hafifletmeye yardımcı olabilir.
  • İnce Çizgileri Düzeltme: Düşük sıcaklıklar, göz çevresindeki ince çizgileri ve kırışıklıkları azaltmaya katkıda bulunabilir.
  • Göz Çevresini Sıkılaştırma: Frozen Eyes uygulamaları, göz çevresindeki cildi sıkılaştırarak daha genç bir görünüm elde etmenize yardımcı olabilir.

Beauty Club Istanbul'da Frozen Eyes Deneyimi

Beauty Club Istanbul olarak, Frozen Eyes hizmetimizle göz çevrenizdeki yaşlanma belirtileriyle savaşmanıza yardımcı oluyoruz. Deneyimli uzmanlarımızın yönetiminde, Frozen Eyes ile gençleşme ve canlanma deneyimini yaşayabilirsiniz.

Göz çevrenizdeki yaşlanma belirtileriyle başa çıkmak ve gençleşmek için Frozen Eyes'i denemeye ne dersiniz? Beauty Club Istanbul, göz kamaştırıcı bir görünüm için sizleri bekliyor. Zamana meydan okuyun ve güzelliğinizde bir adım öne çıkın!

Randevu Al